20 Aralık 2012 Perşembe

Haftalık Burç Yorumları


Koç Burcu
Bugünlerde planladığınız şeyleri gerçekleştirmek için biraz beklemeniz gerekebilir.Bilinçli hareket etmenizde fayda var.Ani çıkışlar yapmayarak tartışmalardan kaçınmaya çalışın.Sevgiliniz var ise veya evliyseniz sorunlarınızı başbaşa kalarak çözmeye çalışın.Pazartesi gününden itibaren enerjiniz yükselecek ve projelerinizi hayata geçirmek için uygun bir döneme giriyorsunuz.Pazar günü sizin için çekicilik faktörü devreye giriyor.

Boğa Burcu
Sezgilerinizi dinleyin.Bu hafta kafanızda netleşmemiş işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.Beklenmedik yardımlar alabilirsiniz,yenilikler size şans getirecek.Bu dönemde içinizden geçen herşeyi söylememeye gayret edin düşüncelerinizi kendinize saklayıp insanlarla polemiğe girmeyin.Parasal problemlerin üstesinden gelebileceksiniz biraz sabırlı olmak gerek bereketli bir dönem sizi bekliyor.

İkizler Burcu
Çok derin düşünceler içine girebileceğiniz bir dönemdesiniz.Çevrenizdekilere karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz.İşlerinizin yoğunlaştığı verimli bir dönemdesiniz.Fakat finansal riskler almaktan kaçının.Sevgiliniz var ise uyumlu ilerleyeceksiniz.Yok ise karşınıza çıkacak biri ile sağlıklı bir ilişki sürdürebileceksiniz.İnsanlarla iletişiminizin güçlü olacağı bir döneme giriyorsunuz.

Yengeç Burcu
Sosyal yönünüzün güçlü olduğu bir haftaya girmiş bulunuyorsunuz.Sevdiklerinizle eğlenceli günler geçirebilirsiniz.Pozitif enerjiniz oldukça yüksek.Pazar günü sosyalleşmeniz için harika bir gün.Duygusal ve mali anlamda herşey sizin lehinize ilerliyor.Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Aslan Burcu
Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.Üstüne gitmeyip biraz dinlenmeyi deneyin.Olmayacak detayların üzerinde durup kendinizi yormayın.İnsanları anlamakta zorlanabilirsiniz.Sadece yapılması gerekenleri sakin ve mantıklı bir şekilde saptayıp bunları hayata geçirin.Yeni atılımlar yapmak için fırsatlarla karşılaşacaksınız.Aşk ta güven ve heyecan ikilemi içindesiniz.Kalbinizin sesini dinleyin.

Başak Burcu
Bu ara midenize oldukça düşkünsünüz.Öncelikle yediklerinize biraz dikkat etmeniz gerekiyor.Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışmayın.Aksi halde içinden çıkılamayacak durumlar söz konusu olabilir.Bu dönemde kendinizi güvende hissetmeniz çok önemli.Çevrenizdeki insanlar tarafından sevildiğinizi bilme ihtiyacı hissedebilirsiniz.Gereksizi kıskançlıklardan kaçının.Aşk ta ise sürpriz gelişmeler sizi mutlu edebilir.

Terazi Burcu
Yaşamınız değişiyor.Bu değişim sizin istekleriniz doğrultusunda ve olumlu olacak.bu enerjinizi işlerinizi yoluna koymaktan yana kullanırsanız oldukça verim alacaksınız.İşbirliği konularında temkinli davranmalısınız.Gelişmeler sizde büyük bir ferahlık yaratacak ve moral desteği olacaklardırHafta sonuna doğru biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi içinizde bir yolculuğa çıkmak, kendinizle baş başa kalarak, bir eksi, artı hesabı yapmak istersiniz. Biraz huzur ve temiz havada yürüyüşler iyi gelecektir.
Akrep Burcu
Bu sıralar yeni işlere başlamaktan kaçınıp elinizdeki işleri bitirmeye odaklanmalısınız.Düzenli ve titiz çalışmalarınız karşılığını verimli bir şekilde alabileceğiniz bir dönemdesiniz.Bu hafta işle veya özel hayatınızdaki sorunlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.Bu durum içinizdeki gücü ve performansı ortaya çıkarmanıza sebep olacaktır.Her konuda çabuk davranmak size menfaat sağlayacaktır.Bütün inancınız, dürüstlüğünüz ve kararlılığınızla yürüyün. Kazanan siz olacaksınız.

Yay Burcu
Bugünlerde insanlarla tartışmalardan kaçınmalısınız.Bazı durumlarda tarafsız olmaya özen göstermelisiniz.Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin.Hafta sonuna doğru bazı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İçinizden bir ses farklı bir yöne gitmenizi söylerken, aklınızla çelişebilir siniz. Kendi içinizde çatışmaya girmeyin.Pazar günü kendinizi izole etmek için uygun bir zaman görünüyor.
Oğlak Burcu
Maddi konularda olumlu gelişmeler olacak ve bu durum keyfinizi oldukça yerine getirecek.Aşk yaşantınızda da olumlu bir dönem içerisindesiniz.Yalnız kalanlar da dikkat etmeli algılarınızın açık olduğu bir dönemdesiniz yeniliklere açık olun bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz.Kendinize bir hedef koyup istikrarlı bir şekilde ilerlediğiniz takdirde başarıya ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır.Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.

Kova Burcu
Eğer pozitif enerjinizi koruyup tüm kapıları ardına kadar açabilecek bir güce sahip olacaksınız.Kendinizi güvende hissedeceğiniz ve adım atacağınız işlerde başarılı olacağınız enerjiler var.Kaderinizde bir dönüm noktası olabilecek fikir, olay veya kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eğer sorumlu davranır ve çevrenizdeki olayları doğru gözlemlerseniz, inanılmaz fırsatlar yakalayabilirsiniz.Siz bir erkekseniz iş veya sosyal aktiviteleriniz aşırı yoğun olabilir ve bu yüzden fazla dağınık olmak zorunda kalabilirsiniz. Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu
Önemli bir haftaya adım atıyorsunuz.İnancınızı güçlü tutun ve bilin ki; bu hafta çok önemli başarılar elde edebilirsiniz.Üzerinde çalıştığınız projeyi bu hafta sonuçlandırabilir siniz.Görmekten keyif almayacağınız biri ile karşılaşabilirsiniz tepkinizi verin ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Bu insan sizi rahatsız ediyorsa bunu ifade edin ve ilişkinizi sona erdirin. Bugün özel hayatınızla ilgili konularda da sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir haftadasınız keyfini çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder